Träffa oss i Malung


Välkommen till vår butik på Lisagatan 22 i Malung. För oss är det självklart att både kunna erbjuda elektriska installationer, service såväl som elektriska produkter av hög kvalitet. Att kunna erbjuda dig en smidig väg från att utrusta hushållet med kvalitetsprodukter till att få dem på plats är målet. Därför är du alltid varmt välkommen till oss. Speciellt om du funderar på att renovera, bygga om eller bygga nytt och behöver elektriker. Hos oss kan du alltid diskutera idéer och tankar kring installationer och sedan få både förslag och offert. Vi hjälper dig med alltifrån installation av hemlarm till att byta av elskåp och hjälp med att dra ny el under badrumsrenoveringen.

Alltid hemkörning och säker installation

Du får kunniga elektriker och möter pålästa och engagerade personal i vår butik. När du väljer oss, väljer du ett företag som både har kapacitet, kunskap och verksamhet i både Malung och Vansbro. Det ger dig en elektriker när du behöver det och det gör att du bekvämt får dina nya vitvaror installerade vid köp i våra butiker. Självklart får du hjälp med hemkörning och även bortforsling och återvinning av din gamla maskin. Detsamma gäller service och underhåll. Fråga oss, så får du hjälp!

Är det dags för ny tvättmaskin?
​​​​​​​

Garantier och service finns alltid hos oss

Det är tryggt och säkert att handla hos oss, precis som det är att använda oss som elektriker och montörer vid elarbeten och elinstallationer. Du får alltid service och garantier enligt vad som gäller för konsumentköplagen och konsumenttjänstlagen. Då ingår till exempel tre årsreklamationsrätt, oavsett om den garanti som varumärket och tillverkare ger är kortare. Electrolux, som vi har valt att sälja hos oss har egna garantier på sina produkter och vitvaror, vilket ofta innebär fem års garanti.