Referenser

Trygghet i valet av elektriker

Att välja hantverkare är inte alltid lätt. Du vill ha kunskap och säkerhet i den tjänst du behöver få utförd, men också kunna räkna med att jobbet blir utfört smidig och i avtalad tid. Allt detta är självklarheter för oss – och målet i alla uppdrag är att du efter utfört jobb ska välja oss igen. Men första valet och första gången kan vara svårt.

​​​​​​​Under åren har Malung Elektriska arbetat åt företag, framför allt industriföretag, vilket ger dig en partner som förstår produktionsflöden, el-behov och maskinkonstruktion. Vi arbetar också tillsammans med fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som stöttepelare vid el-service och omfattande renoveringsuppdrag.  
​​​​​​​
Vill du veta mer om de uppdrag vi har hjälpt kunder mer, eller har någon fråga som rör installationsarbeten och renovering av el – oavsett om du är privatperson eller letar efter en elpartner som kan ta helhetsansvar för ditt kommande byggprojekt – är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Ring direkt på 0280-126 44, besök oss i butiken eller skicka ett meddelande

Två exempel på kunder där Malung Elektriska bidragit med installations och monteringsarbeten samt el-service i nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringsuppdrag:
Vansbro kommun
Malung kommun